Shea Moisture-Ekologisk Rå Shea Butter Ansiktstvål 99.4 Gram

85 kr

För torr känslig hud

Ekologiska ingredienser

Räcker länge

Infuserad med Frankincense och Myrhh extrakt

Bekämpar hudinflammationer

Passar både män och kvinnor

Djupt återfuktande

6 i lager

Artikelnr: 2b8bf53dc541 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

SheaMoistures Rå Shea Butter Hård Ansiktstvål är ekologisk, hållbar och passar även för torr känslig hud. De högkvalitativa ingredienserna gör denna tvål en lyxig upplevelse varje gång du duschar eller badar. Denna tvål innehåller naturliga extrakt som luktar uppfriskande, som Frankincense och Myrhh som hjälper till att bekämpa inflammationer och läka torr hud. Dessa naturliga extrakt hjälper mjuka upp irriterad torr hud och förhindrar även tidiga tecken på åldrande. Den är formulerad med certifierad ekologisk Shea Butter – en naturlig fuktgivare rik på vitamin A, så det är också en mild ansiktstvål som hjälper till att djupt fukta huden.

SheaMoistures Rå Shea Butter Hård Ansiktstvål har en fräsch unisex doft och är fri från parabener, sulfater och andra starka kemikalier. Känn föryngrad och ge din hud en boost med varje dusch!

Hur man använder:

Våt ditt ansikte och händer med varmt vatten, massera skum på huden med en mild cirkulär rörelse, skölj med varmt vatten och klappa torrt med en mjuk handduk.

Ingredients:

African Shea Butter, Coconut Oil, Essential Oil Blend, Vegetable Glycerin, Rosemary Extract, Vitamin E, Soaps of Coconut & Palm

*Certified Organic Ingredient.

Mer information

Vikt 3.5 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.