Mados Moringa & olive Face soap 100g

120 kr

Med Moringa och Olivextrakt

Rengör försiktigt utan att torka ut huden.

8 i lager

Artikelnr: om83625423231111410fs Kategorier: , ,

Beskrivning

Moringa leaves. Hjälper till att bibehålla en frisk hud Moringa innehåller vitamin A, C och E som är viktiga för att bibehålla en frisk hud. Dessa vitaminer hjälper huden att bli jämn, med lyster och fläckfri. Den innehåller också bioflavonoider som hjälper huden att inte åldras snabbt, särskilt för de som är något äldre. Vitaminerna och bioflavonoiderna från moringa motverkar oxidativ stress och dess effekter och förhindrar därmed torr hud, rynkor och för tidigt åldrande.

Olivolja fungerar som en antioxidant, vilket är ett ämne som förhindrar oxidation. När det appliceras på huden kan antioxidanter förhindra för tidig åldrande. En del forskning tyder också på att olivolja som smörjs in i huden efter exponering för solen kan bekämpa cancerframkallande celler.
Rengör och återfukta huden försiktigt med denna sulfatfria tvål. Denna speciellt trippelmalda, vegetabiliska och helt naturliga tvål är gjord av 100% moringa och olivolja. Vår naturliga tvål innehåller inga animaliska fetter, inga skadliga konstgjorda kemikalier, inga färgämnen eller tillsatser.

Mer information

Vikt 1.7 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.