Sunny Isle Organic Jojoba Oil 118ml

199 kr

Tränger snabbt in i hud och hårsäckar för att minska vattenförlusten Lösar och löser upp talguppbyggnad för att rengöra hårbotten och återställa hårsäckens funktion Minskar utseendet på rynkor och bristningar Rengör igensatta porer och återställer hudens naturliga pH-balans. Lättar upp hudmärken och ärr Allergivänligt Tips: Lägg till några droppar jojobaolja i ditt vanliga balsam för ökad jämnhet.

10 i lager

Artikelnr: SI465163965329865jo Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Rädda tråkigt hår och torr hud med Sunny Isle Organic Jojoba Oil. På grund av dess struktur, som är som den naturliga oljan (talg) som produceras av talgkörtlarna, är Jojobaolja en naturlig fuktighetskräm och balsam för hår och hud. Regelbunden applicering av Sunny Isle Organic Jojoba Oil tämjer frizz, tacklar trassel, delade ändar och torrt hår. En het oljebehandling med Jojobaolja fyller på och stärker alla hårtyper – från mjuk och rak till kinky och lockig. En lätt beläggning är allt du behöver för att hålla håret glänsande och glansigt. Denna mångsidiga olja är också en effektiv fuktighetskräm för huden, ansiktsrengöring, aknebehandling, kroppsolja och rynkorreducerande. Resultatet: slät, strålande hud. Sunny Isle Organisk Jojobaolja kommer i en säkerhetsförseglad flaska för ditt skydd.

Hur man använder:

På ansiktet:
Applicera några droppar på varje zon i ditt rengjorda ansikte och massera mycket försiktigt. Undvik ögonlocken.
På kroppen:
Applicera din olja ren eller blandat med en body lotion du brukar använda på toppen av kroppen, börja från händerna och gå sedan upp mot axlarna. Behandla väl på de känsliga zonerna som armbågarna. Glöm inte din mage! Massera det långsamt moturs.
På dina ben: Börja från fötterna och gå försiktigt upp mot låren. Förnya flera gånger dessa gester för att göra bra penetrering av produkten. Använd noggrant på de torra områdena.
På håret: Tänk på ”oljebad”. För det, fördela väl den olja som väljs över hela håret, linda med en varm och våt handduk och låt vila hela natten. Fortsätt slutligen med ett bra schampo  nästa morgon.
Ingredienser:
100% organic jojoba oil.

 

Mer information

Vikt 4 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.