Sunny Isle Organic Argan Nut Oil 60ml

220 kr

Stärker håret med Omega 3 och Omega 9 fettsyror

Förhindrar effektivt delade ändar och brott

Hydrerar lätt hårbotten för mjukare hår

Minskar grovhet och lockighet

Får okontrollerat hår under kontroll

Förbättrar elasticiteten

Bekämpar torrhet och skador

Perfekt för färgbehandlat hår – förlänger färgens livslängd

Fuktar huden Minskar utseendet på streckmärken.

6 i lager

Artikelnr: Is65142624654263AO Kategorier: , , , , , ,

Beskrivning

Sunny Isle Organic Argan Nut Oil är rik på vitamin E för att återställa, förnya och reparera hår och innehåller mycket omega 9- och omega 3-fettsyror som förbättrar proteinstrukturer och minskar klyftor och hårbrott. Denna fantastiska olja återfuktar ditt hår och ger dig volym och glans utan att tynga ner håret eller lämna en feta rester. Den bekämpar torrhet och skador, samtidigt som den höjer hårfärgen för ett mer levande utseende. Sunny Isle Organic Argan Oil kan användas som en hudfuktighetskräm på natten, som en behandling för hudbristningar, akne, rakhyvelsår och brännskador samt även som en effektiv hudtoner. Näring till din hud och tämjer oroliga lockar med Sunny Isle organisk Argan Nut Oil.

Hur man använder:

På ansiktet:
Applicera några droppar på varje zon i ditt rengjorda ansikte och massera mycket försiktigt. Undvik ögonlocken.
På kroppen:
Applicera din olja ren eller blandat med en body lotion du brukar använda på toppen av kroppen, börja från händerna och gå sedan upp mot axlarna. Behandla väl på de känsliga zonerna som armbågarna. Glöm inte din mage! Massera det långsamt moturs.
På dina ben: Börja från fötterna och gå försiktigt upp mot låren. Förnya flera gånger dessa gester för att göra bra penetrering av produkten. Använd noggrant på de torra områdena.
På håret: Tänk på ”oljebad”. För det, fördela väl den olja som väljs över hela håret, linda med en varm och våt handduk och låt vila hela natten. Fortsätt slutligen med ett bra schampo  nästa morgon.
Ingredienser:

Mer information

Vikt 2 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.