Taliah Waajid Protective Styles Ditch The Itch Anti Itch Serum

120 kr

Ditch the Itch Bamboo, Basil and Peppermint Anti-Itch Serum är ett örtrikt, näringsrikt, lugnande, superelixir som omedelbart åtgärdar klåda och hårbottenbesvär i samband med skyddande stilar, samtidigt som det främjar tjockare, fylligare och starkare hår.

• Lindra omedelbart klåda och obehag i hårbotten.

• Balansera och lugna hårbotten.

• Stöder längdbevarande som uppnås under skyddande styling.

8 i lager

Artikelnr: tw829746865364ds Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivning

Ditch The Itch Anti Itch Serum med bambu, basilika och pepparmint.

• Lindrar klåda och torr hårbotten.

• Vårdar och återställer hårbottens naturliga oljor.

• Bibehåller fukt. Tillväxtskydd för alla sätt som du bär ditt hår.

Vårt skyddande stilsortiment erbjuder en specifik regim för att kunna få ett långt, starkt och friskt hår, oavsett stil eller struktur på ditt hår.

Ta hand om ditt hår. Skyddsstilar som; Vävning, flätor, Virkning, Updos, 2-tråds vridningar

Vad den gör:

Ditch the Itch Bamboo, Basil and Peppermint Anti-Itch Serum är ett örtrikt, näringsrikt, lugnande, superelixir som omedelbart åtgärdar klåda och hårbottenbesvär i samband med skyddande stilar, samtidigt som det främjar tjockare, fylligare och starkare hår. Ditch the Itch har skapats för att hjälpa till att eliminera ”the pat”, och innehåller basilika och pepparmynta, som samverkar för att deponera näringsämnen till hårsäcken samtidigt som de lugnar och balanserar hårbotten. Bambu rik på kiseldioxidextrakt och biotin hjälper till att skydda hårets elasticitet eftersom biotin främjar tjockare, fylligare hår. Designad med en bekväm munstycksspets för att ge lindring med en lugnande, mintig känsla till de områden som är svårast att nå under sömmar, flätor, virkade flätor och andra populära skyddsstilar.

Hur man använder:

Applicera Ditch the Itch  Bamboo, Basil and Peppermint Anti-Itch Serum på hårbotten på de irriterade områdena för att stoppa klådan omedelbart. Massera försiktigt in produkten i hårbotten för djupare penetration, koncentrera dig på torra, täta områden. Upprepa om det behövs. Känslan kan vara i ett par minuter. Använd så ofta som behövs.

 

Ingredienser:

Glycin Soja (sojabönor) olja, Helianthus Annuus (solros) Fröolja, Sesamum Indicum (Sesam) Fröolja, Mentol, Parfym (doft), Persea Gratissma (Avocado) Olja, Mentha Piperita (pepparmynta) Lövolja, Olea Europaea (Olive) Olja, Bambusa Vulgaris (bambu) olja, Ocimum Basilicum (basilika) Blomolja, biotin, butylenglykol, Ppg-26-buteth-26, Peg 40 hydrerad ricinolja, Apigenin, Oleanolsyra, Biotinoyltripeptid.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.