Agor Dead Sea Mud Mask Deep Skin Cleanser & Helps Clear Acne 250g

199 kr

Mineralrik och 100% naturlig

Stimulerar cirkulationen och förfinar hudens struktur

en verklig livräddare om du lider av akne, svarta pormaskar och andra utbrott på huden

extrahera gifter och föroreningar som ligger djupt i hudlagren

3 i lager

Artikelnr: Ag18979622241Am Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Beskrivning:100% äkta Mineral-Infuserad, hämtad från Döda havet.  Rengöring av huden på djupet och hjälper även till att rensa akne.  Mineralrik och 100% naturlig, formel som absorberar överskottsolja och tar bort döda hudceller, smuts och gifter för att ge en frisk, mjuk hud. Stimulerar cirkulationen och förfinar hudens struktur, klarhet och ton.
• Acne Remedy – tack vare dess terapeutiska effekt är denna mask en verklig livräddare om du lider av akne, svarta pormaskar och andra utbrott på huden.  Innehåller naturliga mineraler som magnesium, kalcium, svavel, bromid, jod, natrium, zink och kalium, som är kända för att behandla, avgifta och rensa huden.
• Stimulerar cirkulation – När blodcirkulationen är dålig leder det till en ojämn hudton, fläckar på huden och kan till och med orsaka rynkor.  Genom att applicera en ansiktsslammask en gång i veckan kan du dramatiskt hjälpa blodflödet till dina hudceller och uppnå en friskare hud.
• Tar bort döda hudceller – den naturliga kiseldioxiden som finns i den svarta leran härdar på huden när du applicerar masken.  Detta steg gör det möjligt för masken att extrahera gifter och föroreningar som ligger djupt i hudlagren och även fästa sig vid döda hudceller.  Efter att ha tvättat allt bort är resultatet en tydligt ren hud, med rena porer och en jämn hudton.

 Användning: Applicera ett tunt lager av lermasken på ren hud, om du applicerar på ansiktet, undvik ögonen och läpparna.  Låt masken vara på i 10-15 minuter tills den är torr.  Använd varmt vatten i en cirkulär rörelse för att försiktigt ta bort masken.  Torka av med en ren handduk.  Använd inte mer än en gång i veckan.

Ingredienser:Avjoniserat vatten, Dödahavslera, Sheasmör, solrosolja, Aloe Vera juice, vegetabilisk glycerin, Jojobaolja, Hickory Bark Extract, Calendula Oil, Xanthan Gum, Kaolin

VARNING: ENDAST FÖR EXTERN ANVÄNDNING.

Förvaras utom räckhåll för barn.  Avbryt användningen av produkten om rodnad eller irritation uppstår.
Storlek: 250 gram | 8,8fl.oz.

Mer information

Vikt 8.5 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.