Dark and Lovely Fade Resist Brown Cinnamon Rich Conditioning Color – 391

99 kr

Vårt bästa vårdande – ett nytt vårdande balsam med arganolja och E -vitamin hjälper till att skydda mot torrhet för alla hårtyper.

Vår bästa färg – den största nyanspaletten för färgade kvinnor. Ett mångsidigt urval för att komplettera en rad hudtoner.

Vår bästa applikation med anti-droppgel och en mjuk formula.

Våra bästa resultat -upp till hundra procent grå täckning. Lockar i strålande glans som lyser upp. Färgen håller sig i upp till åtta veckor.

5 i lager

Artikelnr: DL65131314018hc Kategorier: ,

Beskrivning

Mörka och härliga konditionerande hårfärger som motstår urblekning. Få folk att vända huvudet med den ultimata hårfärgen för ett glänsande hår nu med en ny konditioneringsformulering! Uppnå långvarigt skimrande, mörk hårfärg med motstånd mot urblekning – guldstandarden i en underbar hårfärg. Allas favorit bland permanenta hårfärger blev precis ännu bättre med vår nya fuktförseglingsteknik.

Fade resist – lockar i strålande glans samtidigt som det hjälper till att skydda håret mot brott. Intensiv fukt betyder silkeslen lyxig permanent hårfärg som varar upp till åtta veckor. Visa ditt hår att du bryr dig, när du färgar med den blekningsresistenta hårfärgen. Ditt hår kommer att tacka dig!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.