Sunny Isle Jamaican Black Castor Oil Original 118ml

120 kr

En beprövad effektiv hår- och hudvårdsprodukt, denna olja behandlar torrt, skadat hår, återväxer och förstärker det från rot till spets. Det fungerar bra för att förlänga och förtjocka ögonbryn och ögonfransar, och är en effektiv behandling mot akne

4 i lager

Artikelnr: bc963236329653sl Kategorier: , , ,

Beskrivning

Sunny Isle Jamaican Black Castor Oil Original

Ekologisk och autentisk. Stimulerar hårväxt inklusive ögonfransar och ögonbryn. Tjock och rik formel som är mest effektiv för hud- och hårförhållanden.

Obs! Alla föremål har en silverförsegling inuti locket. Eftersom artikeln är en olja lossnar den tätningen så att den faller in i locket.

Säg adjö till tråkigt, skadat, hår och hej till friskt, glänsande hår med The Original Sunny Isle Jamaican Black Castor Oil. En beprövad effektiv hår- och hudvårdsprodukt, denna olja behandlar torrt, skadat hår, återväxer och förstärker det från rot till spets. Det fungerar bra för att förlänga och förtjocka ögonbryn och ögonfransar, och är en effektiv behandling mot akne. Med en mängd olika användningsområden för jamaicansk svart ricinolja, är det en allsidig, bra naturprodukt att integrera i din dagliga skönhetsrutin. Vår ursprungliga JBCO-formel har en medium konsistens, en lätt askaktig arom och ett högt askinnehåll, perfekt för återväxt för skadat, torrt eller bleknat hår. Sunny Isles ekologiska ricinfrön rostas och mals med en manuell kvarn och sedan kokas de krossade bönorna för att extrahera den 100% rena, mörkbruna, organiska oljan. Detta är den bästa oljan på marknaden.

HUR DU ANVÄNDER:
Applicera dagligen en liten mängd i hårbotten. Massera några minuter för att stimulera mikrocirkulationen. Skölj inte ur.
Skölj dock noggrant vid eventuell kontakt med ögonen!
Tvätta händerna efter användning!

Ingredienser:

100% ren jamaicansk svart ricinolja

Mer information

Vikt 4 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.