Original Astral Face and Body Moisturiser Cream 200ml

30 kr150 kr

Original Astral Face and Body Moisturiser är en ansikts- och kroppskräm som kan revolutionera din skönhetsrutin. Denna mångsidiga kräm är den enda du behöver.  Den kan användas på hela kroppen. Den återfuktar  efter en dusch eller efter en dag i solen, rengör även efter användning av smink. Denna fuktgivande kräm skyddar din hud från topp till tå. Den bibehåller fukten så att du fortfarande känner att den verkar. Fuktgivande och skyddande sedan 1953.

Nollställ
Artikelnr: 41461oa7045o Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Original Astral är all den intensiva fuktgivande vården din hud behöver. Med sitt näringsrika och skyddande innehåll är den så effektiv att din hud behåller sin skönhet. Fuktgivande och skyddande sedan 1953.

Bibehåll fukten!  Fuktar och slätar ut! Astral Original innehåller lanolin, en naturlig fuktkräm som skapar en skyddande barriär, samtidigt som din hud andas. Den är naturligt hypoallergen och absorberas lätt av din hud. Glycerinet i Astral ökar fukthalten i huden genom att föra vatten till ytskikten. Den är också en naturlig fuktighetskräm som kan hjälpa dig att få en mjukare hud.

Använd:
Astral är en fuktgivande kräm. Används på händer, i ansikte eller på kroppen i övrigt för maximalt  fuktskydd!

Ingredienser:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Parafin, Lanolin, Ozokerit, Lanolinalkohol, Petrolatum, Isopropylmyristat, Magnesiumsulfat, Parfum, Propylparaben, 2 Brom-2-Nitropropan-1,3-diol, Alfa-isometyljonon, Amylkanal, Bensyl Alkohol, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hydroxitronellal, Hydroxisisohexyl 3-cyklohexenkarboxaldehyd, Linalool.

Mer information

Vikt 16.9 oz
Innehåll

200ml, 500ml, 50ml

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.