True BraidsRX Medicated Foaming Cleanser 235ml

120 kr

True Braids RX Medicated Foaming Cleanser  är medicinsk hårvård för din naturliga frisyr. Rik på proteiner, balsam, botaniska extrakt och naturliga oljor. Hjälper till att vitalisera, stärka och fuktar hår och hårbotten. Medicinsk med salicylsyra, en beta-hydroxylsyra som hjälper till att lindra mjäll i hårbotten. Reparerar svaga eller skadade flätor genom att öppna tilltäppta porer och bekämpa bakterier, samtidigt som den befrämjar ny hårväxt.

Slut i lager

Artikelnr: 5489bx886b3 Kategorier: , ,

Beskrivning

True Braids RX Medicated Foaming Cleanser  avlägsnar försiktigt restprodukter och lugnar hårbotten. Innehåller marina extrakter, naturliga salter och mineraler för att skydda håret. Förstärkt med vitaminerna A, D och E.

True Braids RX är en komplett medicinsk hårvård för fläta- / twist- /dread lock hår utvecklat för kunder som behöver en hårvårdsritual som förstärker, definierar och verkligen ger näring till naturliga frisyrer. True Braids RX är en ultralätt och naturlig lösning på de dagliga bekymmer som kan uppstå för bärare av flätor, twist eller dreadlocks.

 

Mer information

Vikt 8 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.