Sunny Isle Jamaican Black Castor Oil Extra Dark 118ml

120 kr

Ekologisk och äkta ricinolja bearbetad på traditionellt jamaicanskt sätt. Främjar hälsosam hårväxt för alla hårtyper Kan användas för att öka utseendet på ögonfransar och ögonbryn Fungerar som en effektiv fuktighetskräm för hår och hud Naturlig akne behandling – perfekt för akne benägen hud Rik formel som är mest effektiv för hud- och hårförhållanden. Inget salt tillsatt.

8 i lager

Artikelnr: bc961324613562xd Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Ѕunnу Іѕlе – Ехtrа Dаrk Јаmаісаn Вlасk саѕtоr Оіl
Ѕunnу Іѕlе ЕХТRА DАRК Јаmаісаn Вlасk Саѕtоr Оіl, som namnet antyder, är den olja som har störst askinnehåll. Den är tjock och riklig. Ѕunnу Іѕlе Ехtrа Dаrk Јаmаісаn Вlасk Саѕtоr Оіl är tillverkad på traditionellt vis. De ekologiska fröna rostas och mals med hjälp av en manuell kvarn. Därefter kokas de ekologiska bönorna för att utvinna den 100% rena, mörkbruna, ekologiska oljan. Jämfört med andra fabrikat är denna den mörkaste Jamaican Black Castor Oil pga att Sunny Isle rostar sina bönor längre tid, vilket ger ett större askinnehåll, än vad andra tillverkare på marknaden gör. Sunny Isles anser att ett högre askinnehåll ökar effektiviteten på oljan
HUR DU ANVÄNDER:
Applicera dagligen en liten mängd i hårbotten. Massera några minuter för att stimulera mikrocirkulationen. Skölj inte ur.
Skölj dock noggrant vid eventuell kontakt med ögonen!
Tvätta händerna efter användning!
Ingredienser:
100% Jamaican Ricinus Communis Oil,

Mer information

Vikt 4 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.