Jahaitian Combination Soft Shea Locking Wax Super Firm Hold 174ml

65 kr

Startar mjuka och flexibla lockar

Underhåller lockar

Slut i lager

Artikelnr: jh7531864368lj Kategorier: , ,

Beskrivning

Efter år av forskning hittade man äntligen ett sätt att kombinera det bästa av två öar, Jamaica och Haiti. Med hjälp av traditionella ingredienser som haitisk svart ricinolja och jamaicansk svart ricinolja tillsammans med sheasmör kunde vi skapa det bästa av båda länderna. Dessa ingredienser är kända för att främja friskare hår och hud och nu får du båda oljorna i en flaska. Denna blandning är unik och du kommer att vara nöjd med resultatet. Denna gel skyddar och underhåller mjuka, flexibla lockar.

 

Daglig användning:

Applicera Soft Shea Locking Wax direkt på rötterna och vrid och rulla håret mellan dina handflator för dagligt underhåll av håret.

Directions for new growth

Efter schamponering och balsamering av ditt hår med Jahaitian shampoo och conditioner, torka håret med en hårtork eller låt håret lufttorka. Tillför Jahaitian Shea Locking Wax direkt på den nya tillväxten och vrid eller rulla lockarna mellan dina handflator.

Ingredienser:

Petrolatum, Microcrystalline Wax, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Parfum (Fragrance), Glycine Soja (Soyabean9 Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Varning:

  • Endast för utvärtes bruk.
  • Undvik direkt eld och heta källor.
  • Får ej förtäras.
  • Undvik kontakt med ögonen.

 

 

 

Mer information

Vikt 4 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.