Jamaican Mango and Lime Black Castor Oil Rosemary 118ml

110 kr

Jamaican Mango and Lime Black Castor Oil Rosemary är en naturlig, djupt inträngande, heltäckande oljeblandning som är tillverkad för att återfukta och läka torr hud, hår och naglar.  Främjar ett hälsosamt hår och hårbotten. Hjälper till att lindra en kliande hårbotten. Ger näring till hår och hårbotten. Perfekt för torr hud. Hjälper till att lugna trötta muskler. Innehåller naturliga ingredienser.

* Djupt återfuktande

* Gör håret starkare

* Bibehåller fukt

* För behandling med varm olja

* Naturliga ingredienser

6 i lager

Artikelnr: 683831fd032b Kategorier: , , , , , , , ,

Beskrivning

Blandningen är fylld med med organiska örter och närande ingredienser för den ultimata fuktgivande och aromatiska upplevelsen. Detta är en kraftfull allround, lugnande olja. Tillverkad av jamaicanska svarta bönor från ricinbusken som rostas och därefter kokas för att producera 100% ren ricinolja. Dessa rena och oraffinerade oljor bibehåller sina näringsegenskaper, vilket gör dem perfekta för uppmjukning av hud, som fuktgivande massageoljor eller varma oljebehandlingar för torrt och skadat hår.

Jamaicanska Black Castor Oils är kraftfulla, lugnande oljor för alla ändamål som rostas och mals manuellt. Jamaicanska ricinbönor kokas sedan för att producera 100% ren ekologisk olja. Dessa rena och orraffinerade oljor behåller sina näringsegenskaper, vilket gör dem utmärkta för hudvård; mjukgörande, fuktgivande massageoljor eller varma oljebehandlingar för torrt, skadat hår.

Hur man använder:
Hud och naglar: Applicera på torr hud och naglar för att återställa fuktbalansen. Applicera så ofta som behövs. Varm oljebehandling: Värm vatten i en mikrovågsugn i 30-45 sekunder. När vattnet har värmts, placera flaskan i vattnet tills önskad värme uppnås. Värm inte flaskan i mikrovågsugnen. Massera in en generös mängd av oljan i hår och hårbotten. Täck håret med en plastmössa och sitt under en torkhuva i 15-30 minuter.

Ingredienser:
Ricinus Communis (Castor) Fröolja, Glycin Soja (Sojabönolja), Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olja, Daucus Carota Savita (Morot) Oleoresin / Canola / Helianthus Annuus (Solros) Fröolja, Vitis Vinifera (Grape) Fröolja, Parfum.

Mer information

Vikt 4 oz