African Pride Shea Butter Miracle Growth Oil 237ml

70 kr

Shea Butter Miracle ger en fantastisk hanterbarhet, mjukhet och glans till naturligt krusiga, vågiga, krulliga, korkskruvade, eller hår med blandad struktur. Perfekt för hårövergångar från exv. rakt till lockigt hår, eller från kemiskt behandlat hår till naturligt hår. Berikat med sheasmör, naturlig fuktkräm. Hjälper till att förbättra håret och gör det lätt att styla.

5 i lager

Artikelnr: 4655sb598o0 Kategorier: , ,

Beskrivning

African Pride Shea Butter Miracle Growth Oil används regelbundet för att motverka att håret bryts av, kluvna hårtoppar och torrhet. Den är också utmärkt för hud och naglar, eller för massage.

Denna mångsidiga olja är perfekt för torrt hår, hårbotten och hyn. Den ger en perfekt balans av fukt. Smörjs in i huden eller används direkt i håret. Kan också användas som en varm oljebehandling.

Användning:

Applicera på hår och hårbotten. Gnugga oljan i handflatan. Använd fingertopparna och applicera försiktigt direkt på hårbotten och släta till ändarna. Den är lätt att applicera innan värmestyling. Kom ihåg att börja med en liten mängd, låt ditt hår bestämma hur mycket det behöver … du kan alltid lägga till mer om det behövs.

 

Mer information

Vikt 8 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.