Kinky Curly Knot Today Leave-in Conditioner & Detangler 236ml

460 kr

KNOT TODAY TM är ett krämigt örtbaserat balsam och en Detangler som är utformad för att jämna ytan på hårstråt och ta bort knutar, tovor och trassel från tjockt, lockigt texturerat hår. Kan användas som ett dagligt sköljbalsam för vågigt hår eller som leave-in för tjockare lockigt hår.  En utmärkt produkt att använda efter att ha tagit bort flätor och förlängningar.

Slut i lager

Artikelnr: 1326652193562kk Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivning

 Kinky-Curly Knot Today är ett leave-in balsam som hjälper dig att hantera ditt hår hela dagen. Du kan använda det för konditionering och för att reda ut tovigt hår. Den ger en naturligt vårdande behandling som är säker för ditt hår. Detta parabenfria hårbalsam har inga extra konserveringsmedel och skyddar ditt hår mot skador. Det är fritt från natriumlaurylsulfat och andra starka kemikalier. Den krämiga Formulan i denna alkoholfria hårbalsam gör den enkel att applicera. Balsamet passar alla hårtyper. Kan användas som ett vanligt balsam som sköljs ur för vågigt hår eller som en leave-in för tjockare lockigare hårtyper. En utmärkt produkt att använda efter avlägsnande av flätor och förlängningar. Tips-när du använder denna produkt som en leave-in, applicera i duschen och skölj med lite vatten för att jämnt fördela balsamet.
Hur man använder:
När du har tvättat håret, applicera Knot Today Leave -in Conditioner & Detangler generöst och arbeta genom problemområdet med en glest tandad kam.
Ingredienser:
Organic Mango Extract, Organic Elm Slipper, Organic Marshmallow Root, Organic Lemongrass, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Citric Acid, Phenoxyethanol And natural fragrance.

Mer information

Vikt 8 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.