DreamKids Olive Miracle Detangling Moisturizing Shampoo 355ml

56 kr

African Pride Dream Kids Olive Moisturizing  Shampoo är speciellt formulerad för barn och hjälper till att stoppa bräckage, splittrade ändar och torrhet.

Rengör försiktigt och reder ut genast. Återställer glans och mjukhet. Förbättrar hanterbarheten. Detta barnschampo innehåller den finaste extra jungfruolja och afrikanska örter som används i generationer för att stärka och skydda hår. Formuleras uteslutande för barns ömtåligt hår och känslig hårbotten, Detangling Moisturizing Shampoo rensar försiktigt, eliminerar och återställer hanterbarhet. Afrikanska Pride Dream Kids Olive Miracle Shampoo är rik på extra jungfruolja för det ultimata i silkeslätt, djupt konditionerat hår och en fuktig, rik, hälsosam hårbotten.

12 i lager

Artikelnr: 76769dk9730 Kategorier: , ,

Beskrivning

För att behålla ett starkt, vackert och hälsosamt hår livet ut, börja direkt med Olive Miracle Dream Kids. Dess fuktighetsrika, stärkande ingredienser innehåller de finaste extra jungfruolja och örttextrakt som använts i generationer för att hjälpa till att stärka och skydda hår. Tillverkad för barns ömtåliga hår och känsliga hårbotten. Detangling Moisturizing Shampoo rengör skonsamt, reder ut och återställer hårets följsamhet. African Pride Dream Kids Olive Miracle Shampoo är rikt på extra jungfruolja för den ultimata, silkeslena konditionering av håret. Den ger barnet en frisk hårbotten.

Användning:

Barnschampo som kan användas regelbundet för att försiktigt rengöra och hjälpa till att stoppa slitage, kluvna toppar och torrhet.

Mer information

Vikt 12 oz

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.